Thea Bigum Langgaard Mikkelsen 29 år

Et lykkeligt udfald 🙂

Thea:

Jeg har fået bars behandlinger efter vi mistede vores for tidligt fødte tvillinger og igen under ny graviditet. Behandlingerne giver mig sådan en ro – en ro som jeg ellers har svært ved at finde.
Jeg glæder mig altid til behandlingerne og netop den ro som jeg får – både under behandlingen og resten af dagen.

Jeg kan være helt fyldt i hovedet og i kroppen når jeg kommer til behandling hos Henriette, men det er som om ”spændingerne” fra både hovedet og kroppen forsvinder under Bars behandlingen.

Under selve behandlingen giver min krop nogle spjæt/bevægelser der ligesom løsner spændingerne, og indimellem kan jeg næsten føle at tankerne flyver væk eller bliver mindre presserende.

Inden første behandling var jeg meget påvirket af tankemylder, træthed og følte min krop var stresset. Allerede efter første behandling var jeg meget afslappet – jeg var helt blød i mine ben og der var kommet ro og mere ”plads” i hovedet.

Det er altid rigtig behageligt at komme hos Henriette.
Hun har en dejlig ro og er god til at lytte.

 

Henriette:

Thea har været i et ”forløb” med Bars behandlinger hos mig over ca. 6 mdr.

Jeg kendte Thea og hendes historie om deres kæmpe tab af deres tvillinger ret godt da hun startede – hun var jævnligt kommet i klinikken til massage.
Jeg fornemmede tydeligt hvilket traume der sad i hende og hendes krop.

Der skete allerede så positive ”ting” under første behandling.
Thea var hurtig til at slappe af og jeg kunne føle en stor aktivitet i energierne med det samme.
Det summede voldsomt i mine fingrer og jeg kunne også mærke hvor stresset hendes krop var.
Det er jo ikke kun Theas mindset der er påvirket at sådan et traume, men hele hendes krop husker også hvilken traumatisk omgang den har været i gennem.

Der var noget i hendes krop og hoved der skulle forløses, hvilket jeg arbejdede meget med – der var noget der holdt hendes fast – negative energier/blokeringer.
Som Thea selv nævner gav hendes krop nogle små spjæt undervejs – stille og roligt fik jeg, ved at samarbejde med hendes krop, forløst og vristet hende fri af det der hang fast.

Theas mindset slappede også mere og mere af og hun er i fasen, hvor man kan høre sig selv trække vejret meget dybt eller snorke, men stadigvæk er med i hvad der sker, det meste af behandlingen. Det er hun under alle behandlingerne.
Der blev sluppet rigtig meget – både på det fysiske og psykiske plan.
Hu havde følt en dejlig sitren i begge ben.

Thea er afslappet og glad når hun er færdig – hun har et helt andet udtryk i ansigtet – helt rolig og nærmest lettet.

Under behandlingerne føler jeg den proces der sker og de følelser der sidder i klienterne, og med Thea blev jeg også ind i mellem meget berørt.

Det at jeg så tydeligt mærker klienten og i det her tilfælde Theas og hendes krop, gør at jeg kan arbejde lige netop med det der er presserende og med det jeg får ”besked” på.

Jeg er meget taknemmelig for at kunne give Thea Bars behandlinger og gøre en forskel for hende.
Ønsker hende og hendes mand al mulig lykke med den lille ny der snart kommer til verdenen.