Om Henriette Bonde

Velkommen hos mig

Jeg Henriette Bonde er en kvinde på 50 år, der brænder for at hjælpe andre til bedre livskvalitet og finde balance i sind og mindset samt dele ud af mit positive livssyn og “livskursus”.

Jeg vil gøre alt, hvad jeg kan for at imødekomme dine forventninger og behov efter bedste evne med stor tillid og respekt.

Klik dig rundt på min hjemmeside, hvis du har spørgsmål eller kommentarer er du meget velkommen til at kontakte mig. Jeg håber at du vil finde, hvad du har brug for.

Min baggrund

Jeg er mor til to voksne sønner samt farmor til 6 guldklumper og to bonus.

Jeg er i dag en positiv og livsglad kvinde, som meget gerne deler ud af mine erfaringer og mit ”livskursus”.

Jeg er uddannet massør, Bars behandler, Health Mentor, NLP-coach med speciale i skygger og livsdesign samt “Oppeguide”, supervisor i “kærlighed oppefra” og “følelser og mad” hos psykolog Mette Holm

Sammen med mine uddannelser, bruger jeg mine livserfaringer til at hjælpe og forstå andre mennesker. Livserfaringer, som jeg brugte de første 30 år af mit voksenliv på.

Mit voksenliv hvor der opstod:

 • Ekstremt lavt selvværd
 • Ekstremt dårligt selvbillede
 • Angst for at være forkert og utilstrækkelig
 • Angst for at være dum og værdiløs
 • Negativ tankemylder og mønstre
 • Negative handle – og smertemønstre
 • Destruktive tanker og handlinger
 • Ulykkelige relationer og kærlighed
 • Kaos, konflikter og drama
 • Fysisk og psykisk vold
 • Økonomisk ustabilitet
 • “Kroniske” sygdomme

Jeg har haft astma, høfeber samt fødevareallergi siden jeg var barn. Jeg kunne ikke tåle de fleste grøntsager, frugter, bær og nødder, og var derfor meget hæmmet af dette igennem hele mit liv. Jeg indtog flere slags allergipræparater dagligt.

I 2007 blev jeg ramt af en arbejdsskade i ryggen, som resulterede i operation med isat titaniumprotege i lænden. Der viste sig også slidgigt. Jeg endte i fleksjob på 20 timer ugentligt og tog dagligt smertestillende medicin.

I 2010 var jeg ved at miste livet pga. anafylaktisk chok efter indtagelse af nødder. Alt dette blev en øjenåbner, som førte til en markant kostændring i 2011, hvilket blev starten på et nyt kapitel samt en markant selvudvikling.
Jeg havde alt i alt nu lært, at JEG var nødt til at tage ansvar for MIT liv, helbred og livskvalitet.

Jeg arbejdede mig via ovenstående og selvudvikling til at blive en livsglad og powerfull kvinde – fri af symptomer fra astma, høfeber og fødevareallergien – jeg kan spise næsten ALT i dag!! (Spiser dog ikke nødder trods blodprøverne viser jeg kan)

Jeg er smertefri og HELT medicinfri og har det FANTASTISK og udlever mit drømmeliv!!

Jeg har et stærkt selvværd og selvbillede.

I 2011 frasagde jeg min fleksjobordning og sprang ud som selvstændig.

Alle disse mirakler startede en videnbegærlighed og interesse for kroppen og mindsettet og har været det der har startet min magiske rejse.

Det har givet mig min dybe og brede visdom, evner, læringer, livserfaringer og bragt mig til de uddannelser og kurser jeg har taget igennem tiden.

Alt dette har jeg samlet til en POWER-metode der også kan give dig et POWER-mindset!!

Jeg driver min klinik hvor jeg tilbyder Bars behandlinger, coaching/samtaler, undervisning, foredrag og selvudviklingsforløb. Coaching og forløb tilbydes også online.

Jeg brænder for at være en inspiration for andre – andre, der sidder fast i tvivl, mismod, frustration og manglende livskvalitet. Jeg er jo selv gået hele vejen.