Kontakt

Hvordan kan jeg hjælpe dig?

Leder du efter en alternativ behandling, hvor du og din velvære i fokus? Det kan måske være du har kigget på min side og står tilbage med nogle spørgsmål? Så er du mere end velkommen til at kontakte mig – jeg står klar til at hjælpe. Jeg står altid klar til at hjælpe dig med at finde den alternative behandling som kan hjælpe dig videre. Jeg stiller selv et bredt udvalg af behandlingsformer til rådighed, og vil hellere end gerne sende dig videre til en god massør, hvis det er det du mangler.

Udover konkrete behandlinger er jeg også Health Mentor der kan rådgive dig i kost, krop og sind. Som holistisk behandler har jeg dig som individ i fokus, og gør hvad jeg kan for at øge din livskvalitet, både i krop og sind. Det sker via kostplaner, kosttilskud og homøopati.

Du kan kontakte mig på telefonen og du kan altid tage kontakt. Kan du, af forskellige grunde, ikke lige få fat på mig, så må du også gerne indtale en besked på min telefonsvarer, eller sende mig en SMS. Så vender jeg hurtigst muligt tilbage til dig. Er du mere til en mail, så kan du skrive en mail til mig, så skal jeg også nok vende tilbage hurtigst muligt.

Du har også mulighed for at booke tid til en Bars behandling, samtaleterapi/coaching eller booke mig som Health Mentor online her på siden.

 

Hvordan gør vi med betalingen?

Du har en række muligheder hvad angår betaling. Dine muligheder er som følger:
Online – MobilePay – Swipp – Kontant
(Jeg tager ikke imod Dankort)

Jeg glæder mig til at høre fra dig!

– Henriette

Her finder du klinikken

Forever-Enjoy V/ Henriette Bonde
Vesløs Stationsvej 27,
7742 Vesløs

Tlf.: (+45) 60171908
Email: kontakt@forever-enjoy.dk

CVR nr.: 21720291