Homøotapi (naturmedicin)

Homøopati (Naturmedicin)

Homøopati er grundlagt af den tyske læge Samuel Hahnemann, der levede 1755-1843. men tankegangen i behandlingsformen stammer helt tilbage fra den græske læge Hippokrates, som levede i det 5. Århundrede f.v.t. Hahnemann udviklede en teori om, at ”lige helbreder lignende”.

Homøopati er en alternativ behandlingsform, hvor små doser specifikt udvalgte lægemidler stimulerer patienten, så kroppen kan helbrede sig selv – krop og sind kan genfinde sin sunde balance.
Et homøopatisk lægemiddel er udvundet af et råstof fra naturen. Stoffet bliver fortyndet i flere omgange med alkohol eller vand.

Det vil sige, at et stof i fortyndet form kan hjælpe et menneske med de symptomer, som samme stof i normal koncentration fremkalder hos et rask menneske.

Homøopatisk medicin understøtter regulering af dine indre processer, så i stedet for at undertrykke symptomerne, er homøopati designet til at hjælpe kroppen tilbage til den biologiske tilstand.

Ønsker du at give din krop og sind et ekstra boost i din dagligdag? Så kan en homøopatiske ampulkur være løsning for dig!
Homøopatisk medicin fremmer kroppens processer af selv-healing, dvs. at du dagligt nemt kan støtte din krops processer effektivt med en ampulkur. Vi bliver dagligt udsat for oplevelser, kemikalier og evt dårlig kost som presser vores system, både fysisk og psykisk, derfor kan det være en healende løsning af støtte kroppens processer med en homøopatiske ampulkur.

Jeg sammensætter den homøopatiske ampulkur lige netop til DIG og dine behov/problematikker samt ønsker.
– Er dit barn ofte syg, snot og hoste, sensitiv eller andet er en ampulkur også til dem en effektiv løsning samt et kærligt boost til deres immunforsvar.

Ampulkur:
Ampulkur pr. mdr. 875,- kr.

6 mdr. ampulkur 4.700,- kr. (mdr.pris 5.250,-kr)
Kan betales over 4 rater

Efterfølgende mdr. 750,- kr.

Jeg anbefaler ampuller i min. 3 mdr. – derfor har jeg lavet et SUPER TILBUD til dig 🥰
Ampuller til 3 mdr. til KUN 2100,- kr. + evt. porto

Normalpris 2625,- kr. DU SPARER 525,- kr.!! 🙂👏