Health Mentor

Health mentor

Som Health Mentor arbejder jeg også som alternativ behandler, der kan hjælpe andre til at opnå markant øget livskvalitet og balance. Både i krop og sind. En Health Mentor er en holistisk behandler. Jeg lægger derfor vægt på mennesket som en helhed, og ikke en masse dele.
Det holistiske syn er, at helheden (os mennesker) er mere end summen af delene. Det vil sige at denne alternative behandling hjælper dig og din krop ved at anerkende at vores livsstil, sind, psyke, vaner og krop alt hænger sammen, og det hele skal fungerer i godt samspil for at man har det godt.
Har man godt styr på det hele, opnår man en markant øget livskvalitet og balance i både krop og sind.

 

Behandlingsformen

Med en alternativ behandling fra en Health Mentor arbejdes derudfra, at vi som mennesker er biologiske.
Det vil sige at vi har brug for ‘naturlige’ byggesten for at holde vores krop intakt og i balance.
Gennem samtale og en udfyldt journal af dig og evt. lab. test analyser finder vi ud af hvad der kan hjælpe dig til at få din krop i balance.
Efter samtalen laver jeg en kost- og behandlingsplan. Den kan indeholde en ernæringsrig kostplan, naturlige kosttilskud og, efter behov, homøopatiske midler.
Har kroppen de rette betingelser, har den en fantastisk evne til at selvhele. De rette betingelser fås ud fra at kroppen er i balance, både fysisk og psykisk. Er man presset på det psykiske vil jeg oftest anbefale, man starter ud med Bars behandlinger – læs om Bars under “Behandlinger”.

 

Det tilbyder jeg

Jeg har flere forskellige behandlingsformer, som du alle kan se inde under min online bookingside.
Flere af tingene kan vi også tage over Skype eller telefonen.
Tager vi udgangspunkt i det fulde behandlingsforløb (1) får du analyseret din lab.test, og jeg laver en kosttilskuds- og behandlingsplan. Dermed følger også et par opfølgningssessioner. I den store pakke følger der også 2 x Bars kropsproces og 3 x Bars behandlinger (læs om Bars under behandlinger), som foregår hos mig.
Derudover er der også fri mailkorrespondance, så du altid kan kontakte mig hvis der er noget.

Jeg er uddannet lægeexamineret massør, Bars behandler og lægeexamineret Health Mentor/holistisk behandler samt under uddanelse til NLP-coach. Jeg har ikke en medicinsk uddannelse, så jeg kan ikke stille diagnoser eller rådgive om medicin.

Hvis du er i tvivl om hvordan en alternativ behandling hos mig kan påvirke dig og din krop, så tag kontakt til din læge. Jeg gør altid mit bedste for at hjælpe dig, men husk at dit liv og helbred altid er dit ansvar.

Hvad kan jeg gøre for dig?

Vil du gerne vide mere om hvad jeg som holistisk behandler kan gøre for dig? Er du i tvivl om hvad du skal starte ud med? Der kan være mange spørgsmål. Kontakt mig endelig for mere info og/eller ved spørgsmål, så finder vi sammen DINE muligheder og evt. DIT behandlingsforløb. Du kan også selv booke en “Førsamtale” eller det forløb du ønsker, hvis du allerede ved hvilken “vej” du vil gå.