Freja Andersen 19 år

At være studerende kan være stressfuldt!

Freja Andersen, Vesløs, 19 år og studerende udtaler:

Bars behandling har for mig været en stor hjælp, og meget givende på mange områder.

Allerede ved min første behandling, følte jeg markant øget energi og ro i kroppen samt hovedet. Det er ligesom om, når jeg kommer med en slags ”hovedpine”/”fyldt i hovedet” fornemmelse, så letter det hurtigt, når Henriette starter bars behandlingen. Det føles som om, ophobet negativ energi og alt for mange tanker, stressfølelse og uro forløser sig under behandlingen.

Det er så fantastisk en følelse, og jeg finder herved en indre ro, der er svært at sætte ord på. Det giver mig mere overskud/overblik og energi til, at fortsætte min travle hverdag.

Jeg nyder så meget mine bars behandlinger hos Henriette – nyder den ro der er og som Henriette giver.
1 ½ time hvor jeg kommer helt ned i gear, og derved kan mærke min krop mere intens og hvordan den slapper helt af. Det har også gjort, jeg efterfølgende er blevet mere bevidst og opmærksom omkring min krop og dens signaler.

Jeg vil kort beskrive bars behandling som – ”en slags terapi uden at tale sammen”. Det gjorde netop, at jeg kunne overskue at prøve bars behandling, da jeg ikke behøvede, at sætte ord på og forklare mig i timevis.

Jeg ser frem til, at kan gøre brug af bars behandlinger, når jeg nu snart går ind i en stresset eksamensperiode. Jeg tror helt bestemt behandlingerne kommer til, at give mig mere ro på samt et overskud til, at tackle presset og holde fokus på de præstationer jeg ved der kommer.

Jeg vil helt klart anbefale ALLE, at prøve bars behandling, men især studerende som jeg selv der har mange ”jern i ilden”. Der skal jo være energi og overskud til både undervisning, lektier, fritidsjob, kæreste samt familien. Som studerende nyder vi også godt af den gode RABAT på bars behandlingerne.

Kan kun til slut sige: Prøv det!!