Bars kropsproces

Bars kropsproces

En Bars behandling med de 32 punkter på hovedet aktiver/frigøre ikke kun de ”områder”, som er nævnt i beskrivelsen (se under fanen Bars behandling). En Bars behandling vil også påvirke hele kroppen – vil sætte gang i processer, men nogle gange er det nødvendigt med en Bars Kropsproces – dvs. en behandling direkte på kroppen og ikke på de 32 punkter på hovedet.

Hvad er en kropsproces?

Alle kender nok til det, at vi gemmer alt for mange ”ting” oppe i hovedet – det er der Bars på hovedet er aktuelt og super effektivt.
Ofte har vi slet ikke fokus på, hvad selve kroppen gemmer på – af følelser, traumer, angst, fobier, chok, lavt selvværd, frustrationer, negative tanker, negative omgivelser, udfordringer i barndommen og meget meget andet.

Kroppen er SÅ intelligent et ”hylster” – den giver os beskeder hele tiden, men vi lytter sjældent efter. Nogle gange bliver der simpelthen for mange ophobet negative emotions til, at kroppen kan komme igennem med sine signaler på godt og ondt. Vi bygger ofte en ”skal” op, så vi tror, hvis det ligger bag ved den, så påvirker det ikke os og vores liv – men det GØR det!!

Det kan være en ”lille” ting der pludselig minder dig om en situation fra din barndom fx., og du ”ryger” lige tilbage og bliver den lille pige/dreng med de samme følelser som den gang, eller du pludselig genoplever et traume oppe i hovedet. Du bliver sårbar og utryg, trækker dig måske ind i dig selv. Din krop husker og reagerer – den er nu i alarmberedskab og arbejder på højtryk. Det er den faktisk altid, når man går med negative og utrygge følelser, stress, angst m.m – dvs. den er konstant på overarbejde. Det påvirker dens evne til at holde balancen i alle de processer der forgår rent biologisk i kroppen. Det slider enormt på den, og der kan opstå mange problematikker.

Alle disse følelser, traumer, angst, fobier, chok, lavt selvværd, frustrationer, negative tanker og dårlige omgivelser kan sidde ALLE steder i kroppen, og ud fra min optik kan det lave alle mulige blokeringer, ubalancer og sygdomme.

Vidste du, at vi ofte gemmer følelser i vores fedtceller, sammen med affaldsstoffer/toxiner og hormonelle ubalancer? Vi gemmer tit på fedtceller som et beskyttende ”lag” – beskyttelse mod sårbarhed på krop og sjæl. Måske det kan være en af grundene til, du ikke kan skabe den vægt du så inderligt ønsker dig.

Jeg arbejder med kropsprocesser til emner som:

 • Ophobninger/fastlåste følelser i fedtceller
 • Gen– og afmontere på celleplan – hvor der sker noget i kroppen, som ikke er hvad der skal ske fx gigt, noget der vokser/gror som ikke skal m.m
 • Traume i forhold til det fysiske i kroppen – evt. et kirurgisk indgreb på kroppen- brudt kredsløb, kredsløb generelt
 • Følelsesmæssige traumer, chok og lign.
 • Overbelastede muskler, manglende fleksibilitet
 • Søvnløshed
 • Immunsystemet – booster
 • Stofskifte
 • Respirationssystemet
 • Centralnervesystemet
 • Fordøjelsen, organerne
 • Lymfesystemet
 • Det reproduktive system

Pris 575,- kr. pr. behandling

Du kan også købe “klippekort” til dine behandlinger:

Se priser i bookingsystemet.

Jeg kan ikke ”skemalægge” de behandlinger man skal have, og/eller sige fra start, hvor mange behandlinger det vil kræve.

Vi er alle forskellige og har ligeledes forskellige behov, ophobninger og problematikker. Jeg kan selvfølgelig ud fra symptomer tænke, hvad jeg vil starte ud med, men det kommer helt an på, hvad der bliver kanaliseret ned til mig.

Jeg kan have en formodning om, hvad kroppen har brug for, men når jeg så er i ”kontakt” med klienten/kroppen eller tidligere evt. har givet Bars på hovedet, kan det været noget helt andet jeg får ”besked” på.

Det kan nemt være, at generne, symptomerne og problematikkerne kommer et andet steds fra, end man lige selv regnede med.

Som Bars behandler følger jeg energien i kroppen, og som en åben ”kanal” stiller mig til rådighed, for de signaler jeg har brug for.

Hvordan foregår behandlingen?

Behandlingen foregår ligesom Bars på hovedet, med at ligge fuld påklædt på briksen.
Det vil oftest vare en times tid – nogle tilfælde lidt længere.
Her vil det dog være forskelligt, om du skal ligge på maven eller ryggen.
Jeg lægger mine hænder på kroppen, hvor de specifikke processer ”startes” eller der hvor energien/beskederne leder mig hen til.

Kontakt mig endelig hvis du gerne vil vide mere eller aftale en tid – på tlf. 60171908 eller mail foreverenjoy55@gmail.com.

Bemærk!!

Jeg er uddannet massør, Bars behandler, Health Mentor (holistisk behandler), “NLP-coach med speciale i Skygger og Livsdesign” samt “Oppe-guide”(fri af modtand) og “Supervisor i mad og følelser” hos psykolog Mette Holm samt “Inner Child healing Instructor”.

Jeg har IKKE en medicinsk uddannelse af nogen art, er IKKE psykolog eller lignende, så jeg stiller IKKE diagnoser, rådgiver om medicin, dikterer hvad du skal eller ikke skal eller andet der vil kræve en lægelig vurdering.

Hvis du er i tvivl om hvordan en alternativ behandling hos mig kan påvirke dig og din krop, så tag kontakt til din læge.

Jeg vil altid yde mit bedste for at hjælpe dig, men husk – dit helbred, dit liv og dit valg om en behandling, forløb, coaching, køb af homøopati eller andet her hos mig, altid er dit ansvar.