Bars behandling

Hvad er Bars Behandling?

En bars-behandling arbejder med 32 punkter på vores hoved. Punkterne berøres let, og der løber en energi imellem dem, som derved tillader dig at tage imod, samt skaber en afslapning i både kroppen og hovedet. En Bar er en energibane mellem to punkter, som er forbundet med nogle centre i vores hjerne, som gemmer på forskellige områder af livet. Ligesom en computer, hvor du gemmer i forskellige mapper/harddisk. Når punkterne berøres, og Bars aktiveres, er det, som om alle bekymringer og fastlåste synspunkter omkring det pågældende område giver slip. Gamle handlemønstre og overbevisninger som begrænser dig i dit liv frigives. Du kan se dit liv fra en ny vinkel og får mulighed for at skabe den forandring, du måske altid har ønsket, men ikke formået at få til at ske.

Bars behandlingen kan sammenlignes med at køre et virusprogram i en computer. Når Bars aktiveres, kører virusprogrammet, og alle de dårlige “programmer/filer” kan blive elimineret. Gamle beslutninger, fastlåste meninger, negative historier og energi, som man er vokset fra for længst, får mulighed for at opløses og forsvinde. Man får mulighed for at opnå mere energi, mange oplever det som en følelse af større frihed og lethed samt øget overskud.
Udover at få ”kørt” dine Bars punkter, kan du også få Bars kropsprocesser. Behandlinger, hvor du kan få boostet dit immunforsvar, en proces specifikt til muskler og led, eliminering af fastlåste/negative følelser i fedtceller m.m.
Læs mere om Bars kropsprocesser under fanen “Bars kropsproces” eller ring gerne til mig for mere info

Hvordan foregår behandlingen?

Bars behandlingen foregår fuldt påklædt liggende på ryggen, og varer ca. 5 kvarter for voksne og en lille time for børn. Jeg arbejder med Bars punkterne ved meget let berøring på dit hoved, og energien mærkes i hele kroppen – den bliver ”tung” og afslappet. Nogle gange taler vi undervejs, kun i starten eller slet ikke, alt efter hvad jeg fornemmer behovet, er eller hvad klienten giver udtryk for. I stilheden kommer man i en tilstand, hvor man “svæver” mellem at være vågen og sove – når helt ind i roen. Behandlingen virker ligegodt om man snakker eller ligger i stilhed, Der sker lige nøjagtigt det er der er brug for, om vi snakker eller ej. De fleste børn ser en medbragt DVD imens – nogen døser hen og andre ligger bare stille og nyder film og behandling.

En Bars kropsproces varer en times tid. Her ligger man også fuld påklædt – liggende ryg/mave alt efter hvilken kropsproces man har valgt. Jeg ligger mine hænder på de steder hvor kroppen har brug for det, samt der hvor processen aktiverer behandlingen – læs mere under fanen “Bars kropsproces”.

Bars arbejder med områder som:

 • Vrede og angst
 • Synspunkter på penge/økonomi
 • Kontrol – for meget og for lidt
 • Kroppen – synspunkter, følelser og holdninger omkring din krop
 • Seksualitet – følelser, holdninger, tanker og måske manglende sexlyst
 • Sorg/mismod
 • Healing
 • Kreativitet
 • Fred & ro, glæde
 • Alderdom – synspunkter omkring det at ældes og hvornår
 • Håb & drømme
 • Kommunikation
 • Venlighed, taknemmelighed

Hvordan reagerer man på Bars Behandlinger?

Det er vigtigt at huske, at alle vil reagere forskellige på en Bars behandling, og det kan derfor variere meget, hvordan man oplever den og efterfølgende mærker effekten. I værste fald vil behandlingen føles som en skøn afstressende stund – i bedste fald vil det være en øjenåbnende oplevelse, der giver dig en frisk ny start på livet. Ligegyldigt om det er det ene eller det andet udfald du ender ud med, så vil du med sikkerhed føle en fornemmelse af totalt afslapning og ro under behandlingen. Faktisk oplever mange mennesker, at de falder i søvn under Bars. Det er heller ikke usædvanligt, at man vil opleve stærke emotionelle reaktioner, eller føle en overvældende fornemmelse af glæde, lykke og ro. Den mest hyppige virkning af behandlingen er en øget fornemmelse af fred, lethed og energi og du vil opleve mindre reaktioner på situationer, der ellers før har forstyrret dig. Det vil f.eks. efterfølgende være nemmere for dig at ”trække på skuldrene” og sige pyt. Mange oplever desuden, at de får en bedre og dybere søvn. Bars er utrolig stressreducerende, har stor gavnlig effekt ved angst, tankemylder, mismod, lavt selvværd, “fyldt i hoved” m.m. ADHD-klienter finder stor ro, glæde og mere “rum” ved/efter en behandling. Bars behandlinger kan også beskrives som terapi uden nødvendigvis at tale sammen.

Hvor mange behandlinger skal jeg have?

Det er helt op til dig, hvor mange Bars behandlinger, du ønsker, men jeg vil selvfølgelig komme med mine anbefalinger og hvad jeg fornemmer. En enkelt behandling kan være nok til at skabe ændringer i dit liv, og du vil allerede her mærke en virkning. Jeg vil dog klart anbefale man får de to første Bars behandlinger tæt på hinanden. Første behandling kan sætte gang i nogle følelser/tanker man troede man havde lagt ”låg” på, som derved kan være godt at få støttet op om hurtigt igen. Ved flere behandlinger vil du opleve, at hver behandling kan føles anderledes, end dem du har haft. Ikke to Bars behandlinger er helt ens.

Bemærk!

Jeg er uddannet massør, Bars behandler, Health Mentor (holistisk behandler), “NLP-coach med speciale i Skygger og Livsdesign” samt “Oppe-guide”(fri af modtand) og “Supervisor i mad og følelser” hos psykolog Mette Holm samt “Inner Child healing Instructor”.

Jeg har IKKE en medicinsk uddannelse af nogen art, er IKKE psykolog eller lignende, så jeg stiller IKKE diagnoser, rådgiver om medicin, dikterer hvad du skal eller ikke skal eller andet der vil kræve en lægelig vurdering.

Hvis du er i tvivl om hvordan en alternativ behandling hos mig kan påvirke dig og din krop, så tag kontakt til din læge.

Jeg vil altid yde mit bedste for at hjælpe dig, men husk – dit helbred, dit liv og dit valg om en behandling, forløb, coaching eller andet, altid er dit ansvar.

Priser:

Bars – voksen: 650,-
Bars – børn u/15 år: 450,-
Bars – kropsproces 575,-

Er du studerende får du 20% RABAT på din bars behandling!

 

Nu kan du købe “klippekort” til bars behandlinger:

Se priser i bookingsystemet – tryk på knappen – online booking!

HUSK – gavekort udstedes også!